Zeedijk De Panne // 10-11-12 september 2021

Wat is de 
PANNE MAN FAIR?

Panne Man Fair is hét nieuwe lifestyle event voor mannen aan de Belgische kust. Horloges, auto’s, fietsen, mode, reizen, gastronomie, sport, horlogerie… Veertig exposanten brengen een gevarieerd en verrassend aanbod van producten en diensten voor heren met een passie voor het leven! Uiteraard zijn ook de dames welkom! Ook zij houden immers ongetwijfeld van de unieke en aangename sfeer! De gezellige beursbar en het ruime terras met zicht op zee zijn doorlopend open. Tafelen kan zonder reservatie. 

De Panne Man Fair vindt plaats tijdens hetzelfde weekend als De Panne 4 Cars, een jaarlijks event voor oldtimers en Land Rover Defenders dat enig is in zijn soort.
 
De organisatoren van Panne Man Fair zijn niet aan hun proefstuk toe. In 2016 creëerden zij Gentleman’s Fair, het eerste - en nog steeds enige - grote event voor mannen in België! Met ruim 9.000 bezoekers werd deze beurs le salon incontournable voor levensgenieters in het algemeen en mannen in het bijzonder.  

2 luxueuze tenten

+40 exposanten

100 baanborden

425 meter strand

+9.000 online volgers

40.000 flyers

+161.000 tweede verblijvers

+1.350.000 Facebook views

Voor wie is
Panne Man Fair?

De Panne Man Fair is er voor alle mannen met een passie voor het leven. Uiteraard zijn ook ladies en little gentlemen van harte welkom!
Genieten met de vrienden, met je partner of met het hele gezin? Dit stijlvolle event is er voor iedereen die houdt van mooie dingen!

 

Blijf op de hoogte!

Exposant worden?

Contacteer ons