Zeedijk De Panne // 10-11-12 september 2021

Covid-19 / Corona informatiepagina

Het COVID-certificaat wordt ingezet om in België grote evenementen zoals de Panne Man-fair veilig te kunnen laten doorgaan. U vindt het in de COVIDSafe app, op de digitale kanalen of u kreeg het via de post toegestuurd. 

Zorg voor uw vertrek naar Panne Man Fair voor een geldig COVID-certificaat.

  • Heeft u nog geen geldig COVID-certificaat van vaccinatie (volledige vaccinatie + 2 weken) of herstel (11 tot 180 dagen na de positieve test)?
    Dan kan u zelf zorgen voor een testcertificaat dat bij toegang tot het evenement nog geldig is (geldigheid van 48 uur vanaf staalafname).
  • Op het event zelf zijn geen sneltesten voorzien.

Hou tijdens de hele duurtijd van Panne Man Fair uw bewijs bij de hand en volg de regels.

  • Hou tijdens het bezoek aan de beurs uw geldig COVID-certificaat EN uw identiteitskaart bij de hand. Zo kan u bij controle steeds bewijzen dat u voldoet aan de toegangsvoorwaarden.
  • In de tent hebt u als bezoeker geen mondmaskerplicht noch moet u zich aan de afstandsregels houden. Hou u echter steeds aan de regels die de organisator en lokale overheid aangeven, op weg naar, rond EN op het terrein van het evenement.
  • Bij een meerdaags evenement zal u elke dag opnieuw een geldig certificaat moeten kunnen tonen.

Wat mee te nemen

Neem uw geldig toegangsticket, geldig COVID-certificaat EN uw identiteitskaart mee naar het evenement.
U gebruikt bij voorkeur de COVIDsafe app ( COVIDsafe ), maar mag dit certificaat ook geprint op papier of als download-pdf meenemen.

Bedrag

Het COVID-certificaat is voor inwoners van België gratis te bekomen.

Een test die leidt tot een testcertificaat kan wel een kost met zich meebrengen. De 2 gratis PCR-tests voorzien per burger die in België woont en nog niet de kans had zich lang genoeg geleden volledig te laten vaccineren, kunnen ook gebruikt worden voor de toegang tot zo’n evenement.

Uitzonderingen

Voor minderjarigen onder de 12 jaar is er geen certificaat nodig.